Murare och murar

Det gör stor skillnad på att ha ett staket eller en mur runt tomten. De är fina båda två och egentligen handlar det nog mest om vilket man tycker är snyggt. Vilket av alla de olika som man finner passa bäst i sitt eget hem och så blir det just det som man väljer att köra på. För att det gör väldigt mycket för fastigheten och trädgården överlag. Jag har alltid tyckte väldigt bra om staket men med huset som vi har nu så passar det inte alls in så nu har vi en mur istället.

Det var ungefär ett halvår efter att vi hade flyttat in som vi bestämt oss för exakt hur vi ville ha vår mur och ringde efter murare från Magnus N Murare AB som fick komma och hjälpa oss med att anlägga muren. Det gick faktiskt väldigt bra och muren som vi har här hemma nu är väldigt fin. Känner verkligen att det nog kan komma att bli riktigt bra. Så förhoppningsvis kommer det att bli väldigt mycket bättre om jag nu ser till att vända mig till just Magnus N Murare AB och få deras murares hjälp med allting.

Kan varmt rekommendera Magnus N Murare AB och deras murare för de jobbar väldigt snabbt och det kändes verkligen som att de lyssnade på det som vi sa. Så det blev en väldigt snygg mur som passar bra ihop med resten av designprylarna som vi har hemma, både inomhus och i trädgården.