En byggfirma och dess tjänster

Hej, nu var det ett tag sen jag skrev igen, men har haft så väldigt mycket att göra. Vi har haft över hantverkare från en byggfirma nu också, från Ettans El & Design AB, som har fått hjälpa oss med att göra om i sovrummet och det har tagit ganska lång tid. Det har tagit upp mycket av min tid och vi hade dessutom planer för att ändra inredning vad gäller möbler och sådant också så då behövde vi se till att prata med dem för att få lite mer information kring vad exakt det betydde.

Nu är de dock äntligen klara med renoveringen av vårt sovrum och vi ska kunna flytta in och sova där igen. Ser fram emot det och det är så otroligt skönt att vi fått gjort renoveringen nu också. Så länge som vi pratade om att anlita en byggfirma som Ettans El & Design AB för att ta deras hjälp med byggen så blev det ändå inte så värst mycket mer komplicerat än det. Tänkte att det skulle gå hyfsat enkelt att göra det men tydligen inte. Tydligen är det väldigt mycket mer komplicerat än så och därför känner jag att det nog är ett bra alternativ att se till att ta deras hjälp med allting inom området.

Känner du att du behöver assistans av en byggfirma för att göra en renovering i ditt hem så kan jag varmt rekommendera Ettans El & Design AB. Är väldigt nöjd med dem och det arbete som de gjorde här hos oss så tycker definitivt att ni kan känna er trygga med att få gjort er renovering av dem.