Snart är vi klara med alla våra renoveringar

Hej, på er alla. Hoppas att ni har haft en bra vecka såhär långt, det har i alla fall jag haft. Tänker att jag bryter upp lite från mina vanliga ämnen för att idag uppdatera er lite kring hur det går mer vår renovering här hemma. Tror att sist jag skrev om det till er så var vi fortfarande bara i idéprocessen och hade inte ens börjat. Vet inte ens om vi hade kontaktat Lysekil Södra Hamnens Byggservice AB än men det har vi i alla fall gjort nu. Det är inte ens så mycket kvar av renoveringen, tror att om det fortsätter i den här takten så kommer vi nog att vara färdiga till nästa vecka. Eller i slutet på nästa vecka.

Anledningen till att vi har hållit på med vår renovering så länge är för att vi bestämde oss för att renovera flera rum samtidigt, tänkte att det var lika bra när vi ändå hade över hantverkarna från Lysekil Södra Hamnens Byggservice AB att de kunde jobba lite extra. För att vi ändå skulle behöva få över dem flera gånger annars och då kunde vi likväl bara ta över dem en gång och så skulle det kunna räcka i några år framåt. Därför har de från Lysekil Södra Hamnens Byggservice AB nu både fått hjälpa oss med att renovera hallen, trappan och sovrummet. Så skönt att vi inte behöver göra någonting åt köket i alla fall, det var bara att byta ut köksluckorna och så var det bra sen. För det såg faktiskt riktigt fint ut precis så som det var.

Är väldigt nöjd med hur det ser ut att bli för resultat av renoveringen och hoppas på att det ska kunna fortsätta att bli lika bra fortsättningsvis också.