Helgplaner och kranlyft

Nu har snart halva veckan gått så hoppas att ni alla har haft det bra och att ni får en fortsatt bra vecka också. Kanske har ni redan börjat planera för helgen, det har jag, och nästa vecka är det första maj på tisdag så vissa av er kanske till och med är lediga på måndag, klämdagen där, och har en långhelg framför er. Lyxigt för er i så fall.

Mina planer för helgen är att vara hemma och se på medan de utför arbetena på vår gata. De ska tydligen bygga upp en ny villa i änden på gatan och LP Last AB kommer att vara där och det kommer vara kranlyft och det är ingenting som jag kanske behöver engagera mig i egentligen men det är lite häftigt. Tycker att det är lite coolt med sådana stora arbeten så hoppas på att jag ska kunna göra något sådant och att det ska kunna göra så att det blir bra.

Vet att det krävs ganska mycket för att kunna göra tunga kranlyft och de behöver verkligen stora kranar men att det samtidigt går så himla fort då. Att LP Last AB så snabbt med några lyft och svetsning och byggen kan få upp stoppen till en hel villa, en hel fastighet, bara sådär. Det är häftigt, det måste ni erkänna. Bortsett från att kolla in arbetat med kranlyft så har jag dock inga direkta planer för helgen, ska nog bara ta det lugnt. Fast det är ju fortfarande några dagar kvar nu så jag kanske hinner ändra mig och planer in något annat också.