Ett måleriföretag i Lund

Nu är vår målning av vårt vardagsrum äntligen färdigt och det blev verkligen så bra. Ni som läst min blogg tidigare vet om att jag försökte måla om vårt vardagsrum men att det inte alls blev bra så vi var tvungna att anlita en målerifirma i Lund och vi är så nöjda med att vi valde att anlita Solid Måleri Entreprenad i Malmö. De kunde komma till oss dagen efter vi ringde till dem och som tur var hade de inne den färgen som jag ville ha i vårt vardagsrum, så där hade vi verkligen tur så vi slapp vänta på att leveransen av färgen skulle komma. Vill ni ha mer information om Solid Måleri Entreprenad i Malmö så kan ni ringa till dem på telefonnummer, 0709 – 51 45 94. Ha nu en fortsatt bra dag! Jag lägger upp bilder på vardagsrummet i nästkommande blogginlägg tänker jag.